0704-448921 - [email protected] - 09:00 - 18.00

Om ossVälkommen till oss. Vi som driver Panelkungen heter Fredrik och Stefan. Två ganska vanliga killar från Västkusten som under vintern 2021 tröttnade på dom höga elpriserna. I samband med detta började vi titta på alternativ. Drömmen om ett off grid liv växte hos oss. Tänk dig taket fullt med snygga paneler, batterier i uthuset och en Tesla som står och myser fulladdad på utsidan. Ni är säkert många som känner igen er i den tanken.

När vi började titta runt efter solpaneler, växelriktare, batterier och tillbehör så slog det oss ganska snabbt att priserna var höga, det fanns nästan ingen transparens i branschen. Och återbetalningen skulle vara en halv livstid. Detta kan ju inte vara rätt tyckte vi och började titta efter alternativ. Dessutom var dom flesta solpanelerna ganska fula

Det var då vi kom på att vi faktiskt indirekt hade kontakter i solpanelsvärlden genom Fredriks pappa som jobbat inom byggsektorn i Europa hela sitt liv. Så ganska snart hade vi etablerat kontakt med en solpanelstillverkare som hade lager i Europa vilket är viktigt för snabba leveranser och som dessutom hade all CE dokumentation i ordning.

Efter att på trial and error manér ha monterat två stycken solpanelsanläggningar på våra egna huset och testat dom grundligt så beslöt vi att prova om inte fler människor skulle vara intresserad av solpaneler till ett bättre pris med snabbare återbetalningstid och dessutom paneler som är snyggare att se på.

När vi sedan fick erbjudande om att stå på egna ben och ta hand om Baltikum och den Nordiska marknaden var vi inte sena att säga ja. Och vi drog då igång Panelkungen på allvar. Under vintern 22/23 har vi också dragit igång vår systersida Panelkongen.dk.

Resultatet av allt detta är Panelkungen.se. Hoppas ni kommer finna våra priser och produkter attraktiva.

Stefan & Fredrik